Privacy Policy

Wij, diurnalus. En onze zakelijke partners (diurnalus, “we” of “us“), zijn toegewijd aan het beschermen en respecteren van uw privacy. We geloven in transparantie en we streven ernaar om vooraf te gaan aan onze privacypraktijken. In dit privacybeleid (“beleid“) wordt uitgelegd welke informatie wij van u verzamelen wanneer u (“u” of “uw”, de gebruiker van onze services) toegang hebt tot en gebruik maakt van onze website, evenals onze platforms, widgets, analysetools, En andere technische toepassingen die wij via onze sites of via websites van derden of andere door ons geleverde producten en diensten kunnen aanbieden (die samen “Services“ worden genoemd), zullen door ons worden verwerkt en hoe wij deze informatie gebruiken en beschermen. Het beleid wil er ook voor zorgen dat u op de hoogte bent van de opties die beschikbaar zijn wanneer u onze Services opent en gebruikt.

Dit beleid maakt deel uit van onze Gebruiksvoorwaarden die op onze website staan. Door gebruik te maken van de Services gaat u akkoord met het verzamelen, overdragen, manipuleren, opslaan, vrijgeven en ander gebruik van uw informatie zoals beschreven in dit beleid. Dit omvat alle informatie die u verstrekt en die volgens de toepasselijke wetgeving als gevoelig wordt beschouwd. Dit beleid is alleen van toepassing op Novelty’s Services. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud of het privacybeleid van websites of apps van derden.

UW TOESTEMMING
Door toegang te krijgen tot de website, gaat u akkoord met de voorwaarden en bepalingen in het privacybeleid, dit omvat het verzamelen en verwerken van uw persoonlijke gegevens (zoals hieronder gedefinieerd) wanneer u besluit ons dergelijke informatie te verstrekken. Als u het niet eens bent met een van de voorwaarden die nu worden gegeven, kunt u de website niet openen of gebruiken.

Opmerking: U bent wettelijk niet verplicht om ons persoonlijke gegevens te verstrekken. U erkent en gaat ermee akkoord dat u ons persoonlijke gegevens verstrekt naar eigen inzicht. U gaat ermee akkoord dat wij persoonlijke gegevens mogen verzamelen en gebruiken in overeenstemming met dit privacybeleid en alle, indien van toepassing, toepasselijke wetten en voorschriften.

VERZAMELDE INFORMATIE
Niet-persoonlijke gegevens: Niet-geïdentificeerde en niet-identificeerbare informatie van gebruikers, die beschikbaar kan worden gesteld aan de Website, of automatisch wordt verzameld door gebruik van de Website. Niet-persoonlijke gegevens stellen ons echter niet in staat om de persoon te identificeren van wie de informatie is verzameld, En bestaat grotendeels uit technische en geaggregeerde gebruiksinformatie die niet is gekoppeld aan een identificeerbare persoon, bijvoorbeeld het identiteits- en besturingssysteem/ browser, smart-phone model, besturingssysteem model, duur op de Website, activiteit van gebruikers ‘click-stream, toetsenbordtaal, enz.
Persoonlijke Gegevens: Identificeerbare informatie van de persoon, met name informatie die een persoon identificeert of met redelijke inspanningen of samen met toegankelijke aanvullende informatie, kan de identificatie van een persoon mogelijk maken, of kan van privé- of gevoelige aard zijn. Persoonlijke gegevens die door de Website worden verzameld, houden in